• YouTube
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Whatsapp

Jedna bezplatná podpora vášho podnikania

správy

Ďalší krok, aby ste vedeli, že používanie môže zdieľať softvér na nástennej reklamnej digitálnej sinage

Nástenná reklama digital signage odkazuje na typ digital signage, ktorý je pripevnený na stenu na reklamné účely.Je to obrazovka, ktorá sa používa na zobrazovanie reklám, propagačných správ a iných typov obsahu na prilákanie zákazníkov a zvýšenie predaja.Nástenné reklamné digitálne značenie sa bežne používa v maloobchodných predajniach, reštauráciách, hoteloch a iných verejných miestach, kde je vysoký počet ľudí.Je to efektívny spôsob, ako upútať pozornosť zákazníkov a propagovať produkty a služby.Obsah zobrazený na digital signage je možné jednoducho aktualizovať a meniť, vďaka čomu je flexibilným a cenovo efektívnym reklamným riešením.

Tu je niekoľko krokov, ako zdieľať digitálny nápis s nástennou reklamou:

Vytvorte svoj obsah: Pred zdieľaním digitálneho označenia musíte vytvoriť svoj obsah.To môže zahŕňať obrázky, videá, text a ďalšie typy médií, ktoré chcete zobraziť na svojej digitálnej reklame.

Vyberte si softvér na digitálne značenie: K dispozícii je veľa možností softvéru na digitálne značenie, ako napríklad ScreenCloud, NoviSign a Yodeck.Vyberte si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám a rozpočtu.

Pripojte svoj digital signage k softvéru: Keď ste si vybrali svoj softvér, musíte k nemu pripojiť váš digital signage.To možno vykonať prostredníctvom pripojenia Wi-Fi alebo Ethernet.

Odovzdajte svoj obsah: Po pripojení digitálnych značiek k softvéru môžete odovzdať svoj obsah.Môžete to urobiť prostredníctvom ovládacieho panela softvéru, kde môžete vytvárať zoznamy skladieb a plánovať, kedy sa váš obsah zobrazí.

Zdieľajte svoje digitálne značenie: Po nahraní obsahu môžete svoje digitálne značenie zdieľať so svojím cieľovým publikom.Dá sa to dosiahnuť umiestnením digitálneho značenia do oblasti s vysokou návštevnosťou, ako je obchod alebo reštaurácia, kde ho zákazníci môžu ľahko vidieť.

Monitorujte a aktualizujte svoj obsah: Je dôležité sledovať svoje digitálne značenie a pravidelne svoj obsah aktualizovať, aby bol aktuálny a pútavý pre vaše publikum.Dá sa to urobiť prostredníctvom ovládacieho panela softvéru, kde môžete sledovať výkon svojho obsahu a podľa potreby vykonávať zmeny.


Čas odoslania: 20. apríla 2023